top of page
Kaj je Tesla Metamorfoza™?

Tesla metamorfoza™ je energijsko uravnoteženje celotnega človeškega bitja. Ne zdravi človekovih bolezni, temveč osebo kot celoto, z vsem njenim energetskim in duševnim poljem. Tesla metamorfoza™ je nova oblika zdravljenja, ki kreira kompleksno metamorfozo človeškega telesa, tako, da ga privede v popolno ravnovesje svetlobe. Ta iniciira rekonstrukcijo 12-ih originalnih verig DNK človeka in ga privede v harmonijo s frekvenco DNK planeta zemlje in celotnega Vesolja. Tesla metamorfoza™ pri delovanju uporablja Teslino skalarno energijsko frekvenco, ki je po svoji fizikalni zasnovi neherzna, zato se razlikuje od vseh ostalih metod energijskega zdravljenja, kot je reiki, klasična bioenergoterapija itd., ker za razliko od omenjenih, skalarna energijska frekvenca z oddaljenostjo postaja močnejša. Skalarna energijska frekvenca prihaja neposredno iz aktivnega Polja oz. etra. Tesla metamorfozo™ je osnovala svetovno znana zdravilka Anja Petrović iz Avstralije.

»Tistega dne, ko bo začela znanost preučevati nematerialne pojave, bo v enem desetletju napredovala bolj kot v vseh prejšnjih stoletjih obstoja.«

Nikola Tesla

Obstajajo 3 različne terapije:

  • “Tesla metamorfoza zdravja“,

  • "Tesla komunikacija duše" in

  • “Tesla metamorfoza svetlobnega telesa“.

 

Razlika med njimi je v nameri in v procesu. Na "Tesla metamorfozo zdravja“ pridejo ljudje, ko imajo zdravstvene težave (fizične ali psihične). 

"Tesla komunikacija duše" je zdravljenje na ravni duše, vaše ali katere druge. Ne gre za vedeževanje, ampak gre za kanaliziranje sporočila glede na vprašanje, ki ga imate ali vedenje, ki ga potrebujete tisti trenutek. Tudi na tak način pride do ozdravitve, po navadi nam pomaga odkriti vzrok bolezni, travme iz otroštva, prejšnja življenja. 

Tukaj klijent ne rabi biti prisoten, ker se terapevt povezuje z vašo dušo, z vašim Izvorom in od njega prejema odgovore oz. sporočilo, ki ga morate vi slišati. Kakršno koli sporočilo dobi klijent ga terapevt ne more tolmačiti, ker je to sporočilo tvoje lastne duše in samo ti lahko razumeš ali pa boš razumel-a sčasoma. Pri postopku ne uporabljamo nobeni ritualov ali simbolov. Zato lahko vzpostavimo komunikacijo je dovolj že slika, včasih tudi samo ime.

Zdravljenje se dogaja tudi skozi proces “Tesla metamorfoza svetlobnega telesa“ katerega glavni cilj je spodbujanje razvoja zavesti in evolucije na vseh ravneh: telesni, duševni, čustveni in duhovni. Ta proces je pomembnejši od samega telesnega zdravljenja. V tem procesu se aktivira originalnih 13 DNK verig, aksiatonalnih linij in čaker. "Tesla metamorfoza svetlobnega telesa" se naredi enkrat v življenju, priporočljivo pa je za vse ljudi, tudi za tiste, ki so popolnoma zdravi. 

Kakšen je namen zdravljenja s Tesla Metamorfozo? 

 

Tesla metamorfoza™ daleč presega vse metode zdravljenja, ki smo jih imeli na voljo do sedaj, saj resnično prodira v samo bistvo s tem, da človeka ne zdravi v fizičnem smislu, pač pa ga uravnovesi in ponovno poveže z njegovim pravim izvorom, kot svetlobno bitje. Frekvence, ki delujejo pri tej vrsti zdravljenja, so celovite, kar so ugotovili tudi znanstveniki, njihova vloga pa je, da nas podprejo kot telesno, mentalno, čustveno in, duhovno bitje na naši evolucijski poti. Uravnovešanje ima v tem kontekstu precej globlji pomen, kot smo ga poznali do sedaj pri klasičnih energijskih metodah zdravljenja. Frekvence svetlobe in zdravilnih informacij nam med procesom zdravljenja odvzamejo tisto omejitev, ki je tisti trenutek pripravljena na umik, da bi se klient lahko premaknil na višjo raven svojega evolucijskega napredka. Lahko je to bolečina v križnem delu hrbtenice, zaradi katere je klient tudi prišel na obravnavo, ni pa nujno. Mogoče hrbtenica naenkrat ozdravi, lahko pa tudi ne, se pa zato v klientu razreši kaj drugega, in bo ta oseba naredila določene korake v svojem življenju, ki jih prej ni zmogla. Tako je bila bolečina v križu le povod oz. sprožilec za premik na čustveni ali mentalni ravni. Zato Tesla metamorfoza™ ni simptomatsko zdravljenje bolezni. Nezavedno nas vodijo frekvence svetlobe in zdravilnih informacij, ki usmerjajo celotno našo bit. To je morda bolniku, ki išče le fizično ozdravitev, kar je razumljivo, težko razumeti, vendar pa je nujni korak do nečesa veliko večjega, to pa je evolucija do stanja, v katerem nam sploh ne bi bilo več potrebno zboleti, in to je cilj, kateremu je vredno posvetiti vso pozornost in vanj vložiti ves svoj napor. 

 

O sami seansi:

Vključujemo se v Tesla valove, to so neherzijanski valovi, vijolične barve (dokazani s PIP kamero). Kako se valovi pojavijo je odvisno od človekove zavesti, toliko bo tudi energije na voljo. Zavest človeka in zavest energije se potem zbalansirata. Valovi se z oddaljevanjem povečujejo, 3 seanse so načeloma dovolj za ozdravitev katere koli bolezni (so pa dokazane ozdravitve aidsa, lupusa, raka in raznorazne neozdravljive bolezni.  Terapevt deluje kot Tesla „kalem“ = prevodnik (molekularni povečevalec)

O sami energiji:

Frekvenca oddaja svetlobo, vsaka naša celica oddaja svetlobo. Ustvarja se polje, kjer ne občutiš svojega telesa in telesa klijenta, poveča se gostota energije (tega ni pri drugih energijskih terapijah). Ne more se predozirati in presega nivo logične zavesti. Valovi odpirajo komunikacijo z drugimi dimenzijami in planeti, dvigne nas na nivo kronske čakre. 

 

 

 

Anja Petrovič med seanso, slikano s PIP kamero.                                                    Posneti Tesla valovi, ki se povečujejo.

Zakaj je potrebno opraviti tri seanse?

Včasih je za vidni rezultat dovolj že eno samo srečanje, pri nekaterih klientih pa se morda izkaže, da bi jim koristilo tudi še četrto zdravljenje. Cikel zdravljenja pa vključuje tri srečanja, saj je to optimalno, ker se telo z vsakim novim srečanjem še bolj poveže z novimi frekvencami, poleg tega pa to ni zdravljenje, kot ga poznamo pri drugih tehnikah, ki se konča tisti trenutek, ko odidete domov: zdravljenje s Tesla metamorfozo™ deluje tudi še potem, ko je cikel treh srečanj že zaključen. Telo, celice in DNK dobijo informacijo o zdravih vibracijah ter začnejo počasi tudi same vibrirati in delovati na ta nov način, za to pa je potreben čas. Prvi vidni rezultati se torej po navadi pokažejo že v prvih treh srečanjih, končni uspeh pa je viden pozneje - včasih celo šele po dveh mesecih. Za tem ciklov terapije s Tesla metamorfozo™ za razliko od ostalih metod energijskega zdravljenja, ne ponavljamo, saj ne bi imelo več nobenega pravega učinka, pa tudi sicer se vse, kar se ima zgoditi, zgodi med enim tridnevnim ciklom. Po opravljeni Tesla metamorfozi™ zdravja pa se priporoča še Tesla metamorfoza™ svetlobnega telesa, ki je enkraten proces, ki se ga opravi enkrat v življenju.

Ali se lahko Tesla metamorfozo™ opravi večkrat?

Zaradi zagotavljanja optimalnih učinkov, posamezen cikel Tesla metamorfoze™ zdravja vključuje tri (3) srečanja, nato pa sledijo procesi zdravljenja, ki se v telesu klienta odvijajo še tudi naslednja dva meseca. Ker lahko sčasoma pride do določenih sprememb v telesu (poškodbe ali novo nastale bolezni), se lahko pozneje ponovno opravi cikel Tesla metamorfoze™ zdravja treh (3) srečanj, vendar med posameznimi cikli ne sme miniti več kot 7 dni. Po opravljenem ciklu treh (3) srečanj, ne nadaljujemo več z izvajanjem seans, (če ni res nujno!) saj ne bi bilo več nobenega bistvenega izboljšanja stanja, kot se ga lahko doseže s tremi srečanji. Prav tako tudi ne ponavljamo ciklov za isto vrsto bolezni, za katero se je že izvajal cikel Tesla metamorfoze™ zdravja. Če torej po opravljenem ciklu treh (3) srečanj ne pride do izboljšanja zdravstvenega stanja ali celo ozdravitve, je potrebno sprejeti dejstvo, da tokrat morda ni bil pravi čas za fizično ozdravitev (tudi bolezen ima za določenega človeka včasih svoj natanko definiran namen, na katerega ni možno vplivati niti z energetskim zdravljenjem), prav gotovo pa so se zgodili drugi, nič manj pomembni procesi na duševnem ali celo duhovnem nivoju, ki pa vodijo v veliko pomembnejšo in dolgoročnejšo ozdravitev duše, če upoštevamo, da je tokratno življenje le ena izmed mnogih inkarnacij naše večne duše.

Kaj se občuti med terapijo in po njej?

Značilni občutki, ki jih lahko čutite med seanso:
- občutek mravljinčenja po telesu
- valovanje energije po telesu
- toploto, hlad...
- globoko, sproščeno dihanje
- nehoteni in nenadzorovani premiki rok, nog, oči itd.
- sprememba vzorca dihanja
- pogostejša potreba po požiranju
- občutek lebdenja
- videnje različnih barv
- občutek svetlobe, ki potuje po telesu
- občutek valovanja notranjih organov
- občutek, da je preko njih zapihal hladen veter
- prijeten občutek, da jih nekaj odnaša stran
- videnje podob in prizorov kot v sanjah
- občutek, da jih nekaj nežno ziba ali se jih dotika
- zvok glasbe, podoben celim orkestrom, ali drugi nenavadni zvoki
- zvok dihanja tretje osebe ob ušesu

Vtisi klientov po zdravljenju s Tesla metamorfozo™, ki jih izpovedujejo v prvih 14-ih dneh:
- občutek notranjega miru in zadovoljstva
- občutek, da se izboljšuje tudi zdravje na fizični ravni
- več energije in veselja do življenja
- niso več tako občutljivi na stresne okoliščine
- boljše počutje na vseh ravneh
- bolečine se zmanjšajo ali izginejo
- nimajo več težav z nespečnostjo
- večja odpornost imunskega sistema

 Ali mi jamčite ozdravitev moje bolezni?

Pri Tesla metamorfozi™ se VEDNO zgodi zdravljenje, le da včasih ne na način, kot pričakujemo, da se bo zgodilo ali, da bi se moralo zgoditi. Bolnik največkrat hoče le ozdravljenje na fizični ravni, ne zanimajo pa ga vzroki oz. težave na čustveni in mentalni ravni. Seveda so možne in dokumentirane hipne ozdravitve, včasih pa se zdravljenje premakne globlje, na naš čustveni ali mentalni nivo, ki v nekaj tednih sproži določene premike v klientovem čustvovanju in njegov spremenjen pogled na življenje vodi do ozdravitve tudi na drugih ravneh.

Ali Tesla metamorfoza™ nadomešča zdravljenje uradne medicine?

Tesla metamorfoza™ v nobenem primeru ne nadomešča zdravljenja uradne medicine. S tem v zvezi sledi nekaj pomembnih informacij:
1. Tesla metamorfoza™ zdravja ni namenjena diagnosticiranju ali nadomeščanju medicinskih ali psiholoških terapij;
2. Ne moremo vam zagotoviti, da boste ozdraveli na način, kot si želite oz. pričakujete sami (tega vam ne more zagotoviti niti uradna medicina), vam pa zagotavljamo, da bomo opravili Tesla metamorfozo™ zdravja z vsem znanjem, predanostjo, pozornostjo in se vam med samim trajanjem obiska popolnoma posvetil v Vaše najboljše dobro.
3. Priporočam vam, da kljub zdravljenju s Tesla metamorfozo™ ne opustite morebitnih predpisanih zdravil, postopkov ali zdravljenja pri uradni medicini, saj lahko največkrat šele ponovni izvidi pokažejo dejansko stanje in potrdilo izboljšanje zdravstvenega stanja. Na subjektivne občutke se namreč ni dobro pretirano zanašati.

Cena terapije Tesla metamorfoza™?

Tesla metamorfoza zdravja™................................... 45 €/ena seansa

Tesla komunikacije duše™ ........................................ 45€/eno kanaliziranje - nakup opravite TUKAJ in dobite sporočilo po mailu.

Tesla metamorfoza svetlobno telo™.................. 240€ in se opravi enkrat v življenju.

 

Za dodatna vprašanja, mi lahko pišete na info@kreirajsvojezivljenje.com ali me pokličete na 064 123 988. 

Lokacija terapije Tesla metamorfoza™?  ​

Terapije se lahko izvajajo osebno v Ljubljani (prostori Višja vibracija) ali na daljavo - vaša energija ni omejena na fizično telo. 

»Čudeži ne obstajajo. Obstajajo samo pojavi, ki jih trenutno ne znamo razložiti ali pa jih znanstveno še ne moremo dokazati.«

Tesla Metamorphosis, Anja Petrović

Za bolj širšo sliko oz. več informacij lahko o sami metodi poslušate v mojem 21.podcastu

anja tesla.jpg
tesla waves.jpg
bottom of page