Search

Zakaj je izražanje hvaležnosti tako pomembno?

Updated: Feb 7, 2021

Izražanje hvaležnosti je meni spremenilo življenje, spremenilo mi je pogled na svet. Je ena najmočnejših besed, kar jih obstaja.


Vsi na tem svetu bi si želeli biti srečna, a malo jih ve, da je beseda HVALA ključ do sreče. Hvaležni ljudje so srečni ljudje, ker jim je hvaležnost temelj življenja.


Hvaležnost nam pomaga, da imamo fokus na lepih stvareh, fokus pa je najbolj pomemben za kreiranje realnosti. Kadar ste zahvaljujete, se zahvaljujete za vse, kar imate v življenju, za vse kar ste dosegli, da ste živi in zdravi. Ker imate fokus na tem, več tega boste dobili. Če bi imeli fokus na tistem, česar nimate, tega še vedno ne bi imeli. In to je razlog, zaradi česar so ljudje nesrečni.


Super novica je, da se hvaležnosti lahko naučimo!Zaradi hvaležnosti boste v visoki vibraciji in zaradi nje boste lahko kreirali vse, kar si želite, ker vesolje VEDNO odgovarja na našo vibracijo, ne na to, kar izgovarjamo.


Kako biti hvaležen? Najbolj pomembno je, da se zavedate, da za vse, kar imaš ti trenutno, neka druga oseba prosi. Zato bodi hvaležen na stvareh, ki jih imaš saj ni samoumevno, da jih boš jutri še imel. Vesolje bo dojelo, da jih nisi potreboval, če nisi fokusa imela tam.


Odgovori si na sledeča vprašanja:

Imaš streha nad glavo? Nekdo nima.

Imaš pitno vodo? Nekdo nima.

Imaš toplo sobo in toplo posteljo? Nekdo nima.

Imaš topel obrok vsak dan? Nekdo nima.

Imaš zdravo telo, delujoče organe, oči? Nekdo nima.

Imaš žive starše? Nekdo nima.


In še bi lahko naštevala. To so popolne osnove za vsako jutro, h katerim potem lahko dodaš še ogromno drugih stvari.


Zakaj vse bi bili danes hvaležni, če bi vedeli, da boste jutri vse zgubili?


Vzemite si nekaj minut, razmislite o tem in ozavestite, kakšen blagoslov živimo.


Na srce vam polagam, da dan začnite s hvaležnostjo, vsak dan dodajte eno stvar več. Začnite že zjutraj, saj je zelo pomembno s kakšno vibracijo začenjate dan.#bloggingtips #WixBlog

22 views0 comments