Search

Energijsko zdravljenje: Tesla Metamorfoza

Anja Petrovič, ustanoviteljica Tesla metamorfoze začne uvod v njeni knjigi s stavkom: »Čudeži ne obstajajo, obstajajo samo pojavi, ki v tem trenutku še nismo v stanju, da jih razložimo ali pa jih znanstveno dokažemo.« Čeprav če za nekaj ne obstaja dokaz, še ne pomeni, da je to dokaz, da ne obstaja.

Za Teslo metamorfozo se zanima veliko ljudi, zaradi fascinantnih rezultatov ozdravitev večine bolezni, kar pa se ljudje ne zavedajo, da ima Tesla metamorfoza ogromen ampak res ogromen vpliv na dvig frekvence zavesti človeka. Naša zavest niso samo naši možgani. Vsak naš organ ima svojo zavest. In najbolj pomemben organ je naše srce, ker ima največji vpliv na vaše življenje, naše blagostanje in naše odločitve, bolj kot naši možgani. 80% informacij gre najprej do srca potem do možganov in ostalih organov. Samo 20% informacij pa gre od možganov naprej. Zato je odpiranje našega srca, naše srčne čakre ključno!! Srce ima svojo posebno logiko, svoje lastne možgane. Na HartMat institutu v Kaliforniji so potrdili, da je energijsko polje srce močnejše kot energijsko polje možganov. Ker je srce direktno vključeno v intuitivno percepcijo skozi svojo povezanost s poljem energijske informacije, ki presega prostor in čas.

Zakaj je metoda energijskega zdravljenja vezana na Teslino ime?

Vsak zastriže s ušesi, ko omeniš Teslino ime. Tesla je bil zelo spiritualen in humanitaren človek, bil je tudi zelo zainteresiran za zdravje ljudi. Kar še vedno ne pomeni, da je zadovoljivo, da se uporablja njegovo ime, ampak ko v celoti prebereš Anjino zgodbo v njeni knjigi bo lažje za razumeti. Zato bo ime metode jasno šele bolj proti koncu članka.


Metamorfoza pomeni rekonstrukcija, transformacija in dvigovanje duha v stanje popolne uravnoteženosti duha.


Tesla je delal s kopenskimi stacionarnimi valovi, nehercijanski valovi (mi terapavti jim rečemo Tesla valovi), s kozmičnim zrakom in z energijo radiacije. Še danes so to tabu teme, kaj šele v njegovih časih. Takrat je potem izumil električno vozilo, dodal je električni motor, anteno in avto je delovalo na podlagi električne energije iz zraka, ki je povsod okoli nas.

Takrat je rekel: »Električna energija je prisotna povsod okoli nas v neomejenih količinah in ona lahko poganja vse mašine po svetu brez uporabe oglja, nafte, bencina ali česarkoli drugega.«

Nikola Tesla si je zamisli svet, kjer bi naravne sile lahko uporabil, da bi služile človeku. Če bi upoštevali Teslo se danes ne bi borili za nafto in onesnaževali okolja. Ne bi potrebovali atomske energije, ki je tako nevarna, Tesla je trdil da z uporabo atomske energije kršimo naravne zakone. Na vaseh Afrike, Azije in drugje bi danes imeli normalen dostop do elektrike in interneta, kar bi pomenilo dostop do znanja in informacij, kar bi pospešilo razvoj človeške inteligence. Ne bi bilo umiranja zaradi lakote in epidemioloških bolezni. Farmacevtske organizacije ne bi bile organizirane po principu biznisa, ampak bi bila bolj priznana alternativna medicina, ker so rezultati dokumentirani. Največja prednost bi bila v tem, ker bi se sistem vrednosti fundamentalno spremenil, ker bi se dvignila zavest človeštva. Ljudstvo ne bi bilo kontrolirano z denarjem in ne bi bilo razlogov za vojne. »Mir lahko nastopi samo kot naravna posledica posvetlitve in združenja vseh narodov.« je rekel Tesla.


Kako se je vse začelo?

Anja, ustanoviteljica Tesla metamorfoze je za metodo najprej slišala glasove v glavi, v istem dnevu pa je srečala pred nosom 2 bela goloba. Če se spomnite je Tesla imel svojo belo golobico. V tistih parih dneh je imela, kar nekaj uvidov, srečanj, znakov, ki so spominjali na Teslo. Dobila je tudi mail v katerem je bil članek inženirja Gorana Marjanoviča, kjer je razlagal, da je Tesla namerno zniževal hercijanske valove, ker niso bili ugodni za prenos energije. Herc je oznaka za frekvenco, če si predstavljate radio, kjer naštimate frekvenco postaje, ki jo želite poslušati.

Skratka on je uporabljal valove oz frekvenco, ki ni bila hercijanska. Zato je moral vedno uporabljati nek recimo temu dodaten priključek za naprave, zato da je bila frekvenca nižja, sicer bi radio spuščal čudne zvoke, zato ker se pravi valovi frekvence z oddaljenostjo povečujejo. To pomeni, da je efekt povečan z oddaljenostjo.


Hercijsi valovi Nehecijski valovi


Vir: teslametamorphosis.com


Za Anjo je bila ta informacija šokantna, ker je v tem času že izvajala Reconnection oz. Ponovno povezavo, to je tudi vrste terapije. In takrat je že širila informacije ravno o tem, kako se to dogaja pri Reconnectionu. Zakaj? Ugotovila je, da dejansko okoli nas ne obstaja samo ena energija in dobra novica je bila, da je vse to lahko izmerila. Priznam kot skeptik sem na začetku tudi sama želela čim več dokazov na črno beli podlagi. In Teslini valovi pri tej energijski terapiji so dokazljivi.


Anja je do ustanovitve prejela 9 očitnih znakov, ki so spominjali na Teslo in jo vzpodbujali, da ustvari novo energijsko metodo.


Leto dni prej, predno je dobivala ta sporočila je dobila kanalizirano pismo od neznane punce. Naslov je bil »Metamorfoza zavesti – Rekonstrukcija«. Kanalizirano pomeni, da imajo nekatere osebe mentalno komunikacijo z bitji, recimo temu, da niso iz tega planeta.

Skratka ta punca je prejemala sporočila od Estele iz ozvezdja Grui. Ne bom pisala vse o tem pismu, navedla bom samo glavne točke, ki se mi zdijo pomembne, da razumete, ker vplivajo na to, kaj se dogaja kadar se izvaja Tesla metamorfoza oz. kakšni vse so učinki. Takrat je pismo dala na stran, ker ga ni mogla povezati s terapijami po Reconnection metodi (Ponovna povezava). Čez eno leto ga je ponovno dobila in dodano je bilo še sporočilo, da mora rekonstruirati Tesla zdravljenje. Sama pa je že imela ime podjetja z naslovom » Healing Metamorphosis«, »zdravljenje metamorfoza«.


Estela je povzela sledeče:

 • energijska zavest je psihokenetično jedro, ki je odvisno od našega odnosa do življenja, naših življenjskih ciljev in želja, ne pa od ambicij

 • kadar nečesa ne razumemo ali intuitivno ne čutimo, to pomeni da naša energijska zavest še ni zrela, da bi sprejela tako informacijo

 • evolucija zavesti se zgodi, kadar se pogosto sprašujete o sebi in o tem kaj dajete svoji okolici

 • energija zavesti Zemlje je izredno zmedena in nima jasne namere, zato je komunikacija z angeli, Izvorom in ostalimi bitji ključna za posameznike

 • zaradi strahov in nejasnih prepričanj nam je onemogočeno, da komuniciramo z energijskimi bitji

 • kadar se osamimo se zgodi najtežji ampak najlepši pot do evolucije energijske zavesti.


Poudarja da, Tesla metamorfoza omogoča ljudem da sprejmejo informacijo in dvignejo svoj duh na popolno frekvenco svetlobe. Tisti, ki na terapijo pride z jasno namero, poštenostjo in integriteto v odnosu do sebe in drugih bodo sprejeli to informacijo.


Tesla se je zavedal, da energija ni samo fizično prestavljanje celic, ampak da ima ona zavest. Ko ga je obisla Swami Vivekananda je o Tesli rekel, da je drugačen od ostalih ljudi na Zahodu. Ko mu je pokazal svoje naprave je dojela, da ima on odnos z električno energijo kakor z živimi bitji. On se z njo pogovarja in ji daje naloge. Imel ga je za človek izjemno visoke stopnje duhovnosti.


Estela je obenem povedala, da se z energijsko terapijo spremeni klijentov DNK do njegove popolne frekvence svetlobe oz. se uravnovesi in harmonizira. Tesla pa je že v njegovih časih vedel, da vibracije različnih frekvenc v jonosferi lahko vplivajo na človeško zavest in rekonstruirajo strukturo DNK. Če mi lahko rekonstruiramo DNK kaj to pomeni?

Prva najbolj pomembna stvar je, da nimate genetsko nalezljivih bolezni. Nimate genetsko prenosljivih prepričanj. Postanete vi vi, čisti vi.


Kar mi je bilo še fascinatno glede DNKja, ki je obstajal v ljudeh 26.000 let nazaj je to, da smo jih imeli 13, potem pa smo jih z rastjo naših navad in sistemov začeli izgubljati. Sama raziskave nisem delala, jer pa Anja zaznala v literaturh, da smo jih imeli 12 in da naj bi pred časom našli primere oseb, ki so imel 4 verige. Vse te odvečne so poimenovali otpadni DNK. Tudi ta 2, ki jih imamo naj bi dejansko bil eden in to zadnji 13i. Vzrok za izginjanje naj bi bil tudi v močno magnetno valovanje in udari asteroidov.


Funkcije DNKja so:

 • spomin

 • obnovitev starega

 • pridobivanje novih informacij

 • povezava DNK zemlje in kozmosa


Ampak ali lahko dobimo nazaj svojih originalnih 13 verig in kako? Samo s kolektivno željo in nenavezanostjo.


Vloga Tesline terapije

Energijsko polje Metamorfoze se spusti na frekvenco zemlje in usmeri najbolje nežne in fine magnetne valove iz vesolja. Rekonstruktivna vibracija vrti energijo DNK. Mi kot terapevti smo samo prevodniki, mi nič ne zdravimo, nič se ne dotikamo ne vtikamo, samo prenos delamo.

Kar je tukaj dobro za zemljo je to, da se znižuje frekvenca gravitacijskega polja, ker je le to ogroženo, zaradi vedno večje populacije na zemlji.


Ker so Tesline terapije svetlobne, to pomeni da začnemo svetiti, če jih izvajamo tako terapevt kot klijent. Jaz tega še nisem doživela, Anja pa je dejansko videla svetlobe žogice, kot dokaz ima slike na svoji spletni strani. Kot klijent takoj dobiš ta svoj sij, če bi ga posneli s PIP kamero, ki meri energijo, bi videli svojo krono, ki bi bila vijolične barve, vijolična pa je barve kronske čakre.

Vir: teslametamorphosis.comTesla metamorfoza™ je energijsko uravnoteženje celotnega človeškega bitja. Ne zdravi človekovih bolezni, temveč osebo kot celoto, z vsem njenim energetskim in duševnim poljem. Tesla metamorfoza™ je nova oblika zdravljenja, ki kreira kompleksno metamorfozo človeškega telesa, tako, da ga privede v popolno ravnovesje svetlobe. Ta iniciira rekonstrukcijo 12-ih originalnih verig DNK človeka in ga privede v harmonijo s frekvenco DNK planeta zemlje in celotnega Vesolja. Tesla metamorfoza™ pri delovanju uporablja Teslino skalarno energijsko frekvenco, ki je po svoji fizikalni zasnovi neherzna, zato se razlikuje od vseh ostalih metod energijskega zdravljenja, kot je reiki, klasična bioenergoterapija itd., ker za razliko od omenjenih, skalarna energijska frekvenca z oddaljenostjo postaja močnejša in gostejša, dejansko jo začutiš njeno gostoto po končani terapiji.


Obstajajo 3 različne terapije:

 • “Tesla metamorfoza zdravja“,

 • "Tesla komunikacija duše" in

 • “Tesla metamorfoza svetlobnega telesa“.

Razlika med njimi je v nameri in v procesu.


Na "Tesla metamorfozo zdravja“ pridejo ljudje, ko imajo zdravstvene težave (fizične ali psihične). Proces se izvaja brez polaganja rok, ker ni potrebe, čeprav smo ljudje navajeni na fizičen in materialen svet, zato so mnogi že zaradi tega skeptični. Sama vedno nikoli ne silim nekoga, da naj poskusi a ravno takrat lahko največ občuti tudi, če se ne polagajo roke. Zanimivo mi je tudi, da se zelo dvomi v terapije na daljavo, ker ponovno hočejo imeti stik, dejansko pa je energija vedno okoli nas, potrebno je samo vzpostavitev in namera. Anja je z eno dokazala, da se vijolična barva pojavi na njeni terapevtski mizi še predno začne delati oz. še predno pride klient 😊 preveč imamo barvnih dokazov, da ne bi verjeli.Anja Petrović med izvajanjem seanse, pojav vijolične barve.

Vir: teslametamorphosis.comMed seanso ne potrebujete nobenih posebnih tehnik dihanja, meditiranje, samo pridete v udobnih oblačilih in se sprostite. Priporočljivo je, da pridete brez pričakovanj, da o ničemer ne razmišljate, saj ravno to lahko blokira ozdravitev.

"Tesla komunikacija duše" je zdravljenje na ravni duše, vaše ali katere druge. Ne gre za vedeževanje, ampak gre za kanaliziranje sporočila glede na vprašanje, ki ga imate ali vedenje, ki ga potrebujete tisti trenutek. Tudi na tak način pride do ozdravitve, po navadi nam pomaga odkriti vzrok bolezni, travme iz otroštva, prejšnja življenja. Tukaj klijent ne rabi biti prisoten, ker se terapevt povezuje z vašo dušo, z vašim Izvorom in od njega prejema odgovore oz. sporočilo, ki ga morate vi slišati.

Kakršno koli sporočilo dobi klijent ga terapevt ne more tolmačiti, ker je to sporočilo tvoje lastne duše in samo ti lahko razumeš ali pa boš razumel-a sčasoma. Včasih si klijent sam izbere, da bo bolan, kot je naprimer primer ženske, ki je bila namerno v vozičku, dejansko ni hotel ozdraveti, ker so jo njeni otroci bolj obiskovali, ko je zbolela. Tako, da nismo tukaj da sodimo, lahko pa kot terapevti pomagamo. Pri postopku ne uporabljamo nobeni ritualov ali simbolov. Zato lahko vzpostavimo komunikacijo je dovolj že slika, včasih tudi samo ime.

Zdravljenje se dogaja tudi skozi proces “Tesla metamorfoza svetlobnega telesa“ katerega glavni cilj je spodbujanje razvoja zavesti in evolucije na vseh ravneh: telesni, duševni, čustveni in duhovni. Ta proces je pomembnejši od samega telesnega zdravljenja. V tem procesu se aktivira originalnih 13 DNK verig, aksiatonalnih linij in čaker. Predstavljajte si, da imate aktivirane dodatne DNK verige, koliko je to enih informacij in svetlobe.

"Tesla metamorfoza svetlobnega telesa" se naredi enkrat v življenju, priporočljivo pa je za vse ljudi, tudi za tiste, ki so popolnoma zdravi.


Izkušnje in pa spremembe po končani terapiji “Tesla metamorfoza svetlobnega telesa«:

 • vaš mentalni, spiritualni, fizični in čustveni razvoj se dvigne na višji nivo ,

 • lahko imate večjo sposobnost, da dajete in prejemate ljubezen,

 • vaši talenti in kreativnost je bolj izrazito in povečano,

 • lahko dobite močen občutek kaj je vaš namen v življenju,

 • lahko se osvobodite strahu in krivde,

 • če že meditirate, lahko doživljate bolj globoke meditacije,

 • drugačna perspektiva na vrednostni sistem,

 • življenje postane bolj zapolnjeno z ljubeznijo, radostjo, mirom, harmonijo in uravnoteženostjo,

 • fizično telo postane bolj uravnoteženo, sproščeno, pomlajeno,


O sami seansi:

​Sama seansa poteka tako, da se vključujemo v Tesla valove. Kako se valovi pojavijo je odvisno od človekove zavesti, toliko bo tudi energije na voljo. Zavest človeka in zavest energije se potem zbalansirata. Glede na prakso Anje so 3 seanse načeloma dovolj za ozdravitev katere koli bolezni (so pa dokazane ozdravitve aidsa, lupusa, raka in raznorazne neozdravljive bolezni. Jaz sem dobila vprašanje ali to pomeni, da lahko pozdravim raka za 385€. In se mi zdi zelo pomembno, da poskušate razumeti in niste skeptični. Vi samo lahko dosežete ozdravitev katerekoli bolezni. Terapevt pa deluje kot Tesla „kalem“ = prevodnik (molekularni povečevalec). Vi plačate čas in delo terapevta, ki je za to delo usposobljen. Ni pa terapevt zdravnik in ne more soditi vašim izvidom, ki ste jih dobili od uradnega zdravnika. Zato je pomembno, da razumete 3 stvar:

1. Tesla metamorfoza™ zdravja ni namenjena diagnosticiranju ali nadomeščanju medicinskih ali psiholoških terapij; 2. Ne moremo vam zagotoviti, da boste ozdraveli na način, kot si želite oz. pričakujete sami (tega vam ne more zagotoviti niti uradna medicina), vam pa zagotavljamo, da bomo opravili Tesla metamorfozo™ zdravja z vsem znanjem, predanostjo, pozornostjo in se vam med samim trajanjem obiska popolnoma posvetil v Vaše najboljše dobro. 3. Priporoča se, da kljub zdravljenju s Tesla metamorfozo™ ne opustite morebitnih predpisanih zdravil, postopkov ali zdravljenja pri uradni medicini, saj lahko največkrat šele ponovni izvidi pokažejo dejansko stanje in potrdilo izboljšanje zdravstvenega stanja. Na subjektivne občutke se namreč ni dobro pretirano zanašati.


Teslo metamorfozo zdravja se lahko izvaja na daljavo, saj energija ni vezana na lokacijo. Prav tako se na daljavo izvaja Teslo komunikacijo duše, nakup lahko opravite že TUKAJ. Tesla metamorfoza svetlobno telo pa se izvaja samo osebno.


Kaj se občuti med terapijo in po njej?

Značilni občutki, ki jih lahko čutite med seanso:

 • slišiš prasketanje elektrike

 • občutek mravljinčenja po telesu

 • valovanje energije po telesu

 • toploto, hlad...

 • globoko, sproščeno dihanje

 • nehoteni in nenadzorovani premiki rok, nog, oči itd.

 • sprememba vzorca dihanja

 • pogostejša potreba po požiranju

 • občutek lebdenja

 • videnje različnih barv

 • občutek svetlobe, ki potuje po telesu

 • občutek valovanja notranjih organov

 • občutek, da je preko njih zapihal hladen veter

 • prijeten občutek, da jih nekaj odnaša stran

 • videnje podob in prizorov kot v sanjah

 • občutek, da jih nekaj nežno ziba ali se jih dotika

 • zvok glasbe, podoben celim orkestrom, ali drugi nenavadni zvoki

 • zvok dihanja tretje osebe ob ušesu

Vtisi klientov po zdravljenju s Tesla metamorfozo™, ki jih izpovedujejo v prvih 14-ih dneh:

 • občutek notranjega miru in zadovoljstva

 • občutek, da se izboljšuje tudi zdravje na fizični ravni

 • več energije in veselja do življenja

 • niso več tako občutljivi na stresne okoliščine

 • boljše počutje na vseh ravneh

 • bolečine se zmanjšajo ali izginejo

 • nimajo več težav z nespečnostjo

 • večja odpornost imunskega sistema


Ker sem sama poskusila več energijskih terapij, verjamem, da so odlična sopotnica in podpora v življenju. Verjamem, da sem si s pomočjo le-teh spremenila svoje življenje in spremenila svojo usodo. Ne gre samo za zdravljenje bolezni, ki so itak samo površinske, gre za veliko več kot to. Gre za spreminjanje zavesti, spreminjanje podzavestnih vzorcev, spreminjanje DNK genskih zapisov, gre za način življenja, ker delo na sebi je zame način življenja. Mi smo prišli na ta svet, zato da delamo na sebi, to je naša šola, kako pa reagiramo na situacije so naši testi.


Rane niso naša krivda, zdravljenje in ozaveščanje pa je naša lastna odgovornost.

29 views0 comments