IMG_3918.jpg

Spremeniva način kako razmišljaš.

Lahko ti pomagam pri vseh lažeh, ki ti jih govorijo tvoji možgani.

 

Sama sem se naučila na težji in dolgoročen način in želim si, da bi tebi bilo lažje ter hitreje. Tukaj sem, da ti pokažem kako.

Najprej pa moraš poznati svoj CILJ, kaj si želiš doseči?

Začeli bova s podzavestnimi vzorci, ki jih morava odkriti predno lahko nadaljujeva naprej. 

Trpljenje povzroča naš um, ki nas drži v preteklosti. Kreiraj svojo prihodnost. Kreiraj svoje življenje.

KAJ JE COACHING?

  • coach/trener vodi nekoga skozi njegova prepričanja, lastne izkušnje in učenja/znanja, da se jih posameznik nauči tudi sam,

  • pomaga spremeniti način življenja, skozi nov način razmišljanja,

  • coach skozi vprašanja pomaga posamezniku, da si sam odgovori na svoje izzive, kar povzroči, da se mu spremeni način dojemanja, razmišljanja in posledično začneš zase izbirati drugačne stvari, navade, osebe,... ker se ti spremeniš.

Če hočeš živeti z namenom, moraš stvari narediti namerno.

KAKO DELUJE COACHING?

V coachingu je izredno pomembno zaupanje. Priporočam, da sodelujeva med 3 - 6 mesecev. To vam bo zagotovilo, da bova zgradili zaupljiv odnos in imeli čas, da premagate vsa omejujoča prepričanja ali druge notranje blokade, ki vas zadržujejo. Vsi programi življenjskega coachinga se začnejo z brezplačno 30-minutno sejo strategije, kjer prepoznate ovire in postavite zahtevne cilje. Nato gremo čez naslednje korake.

1. KORAK: OPREDELITE OMEJUJOČA PREPRIČANJA
V prvih nekaj mesecih dela skupaj poiščeva omejujoča prepričanja, ki vam preprečujejo odklepanje izjemnega življenja. Preden se lahko lotite ciljev v svoji karieri, odnosu ali zdravju, morate najprej opraviti notranje delo, da razvijete boljše razumevanje sebe, svojih navad in tega, kako vidite sebe in svet.

2. KORAK: RAZVIJANJA VZORCEV ZA PREMAGOVANJE PREPRIČANJ
Naslednjih nekaj mesecev se osredotočamo na razvoj vzorcev, ki vam bodo pomagali premagati ta prepričanja in doseči preboj. Ti vzorci bodo postali redne navade, ki jih boste lahko uporabljali do konca življenja.

3. KORAK: Okrepite vzorce in DOSEŽITE CILJE
Preostanek dela se bo osredotočil na krepitev vaših novih vzorcev in njihovo uporabo za doseganje ciljev, ki ste si jih zastavili na začetku vašega programa coachinga. Ko boste dosegli cilje, bo vaš življenjski trener skupaj z vami proslavil vaše uspehe in vam pomagal postaviti nove cilje, ki se jih boste lotili.

Sara

"Svetlana mi je pomagala prevzeti nadzor nad svojim umom in živeti ta trenutek zdaj. Neverjetno se mi zdi kako močno orodje je hvaležnost. "

Tanja

"Svetlana je bila edina oseba, ki me je razumela, ko mi je bilo najtežje. Po razhodu s fantom me je naučila kako naj se imam rada in kako naj sebe postavim na prvo mesto."

Anita

"Svetlana me je naučila kako si kreirati življenje na novo, ko misliš da to ni več možno. Premagala sem strah pred neuspehom, odprla svoje podjetje in začela živeti svoje srčno poslanstvo in svoje sanje."

Začniva že danes!

Naredi prvi korak in rezerviraj brezplačni klic z mano, da ugotoviva ali se bova ujeli za tako sodelovanje.