ANGELSKE ŠTEVILKE

Pojav 'zaporedja števil', včasih znan tudi kot 'angelske številke', iz dneva v dan postaja vse bolj razširjen. Na tisoče ljudi z vseh področij življenja, z vseh koncev sveta in iz vseh veroizpovedi in veroizpovedi poroča o pojavu opazovanja določenih zaporedij številk na urah, časovnikih, registrskih tablicah avtomobilov, oglasnih deskah in vseh vrstah viri.

Po mnenju cenjenih avtorjev, terapevtov in spiritualistov po vsem svetu se ta pojav pojavlja, ko se na našem planetu dogaja in dobiva zagon nova duhovna zavest. Kot rasa se ljudje razvijajo na duhovni ravni, pri čemer so zaporedja števil "sporočila" iz višjega vira.

Vaši angeli (in/ali duhovni vodniki) vas vodijo skozi vaše misli, občutke, besede in vizije. Prikazujejo vam tudi "znake" - torej stvari, ki jih večkrat vidite s svojimi fizičnimi očmi. Eden od znakov so ponavljajoča se števila zaporedij.

Angeli in tisti iz duhovnega sveta se po svojih najboljših močeh trudijo pritegniti našo pozornost in komunicirati z nami. Na ta način nam pomagajo ozdraviti svoje življenje. Vendar pogosto zanemarjamo znake, ki nam jih dajejo, in jih odpišemo kot zgolj naključja ali našo domišljijo. "

Vaši angeli vam pogosto sporočajo sporočila, tako da vam prikažejo zaporedja številk. To počnejo na dva načina. Najprej ti subtilno zašepetajo na uho, tako da boš pravočasno pogledal navzgor, da boš opazil uro, prikazano na uri, ali telefonsko številko v oglasu ali kaj podobnega. Angeli upajo, da se boste zavedali in priznali, da vedno znova vidite isto zaporedje števil.

Drugi način, na katerega vam angeli pokažejo pomembna zaporedja številk, je tako, da se fizično dogovorite za nekaj, kot je avto, ki vozi pred vami in ima posebne številke, in upate, da se zavedate, da znova vidite zaporedje številk. Želijo, da opazite, nato pa podrobneje preglejte sporočila.

Ko opazite, da se vam ponavlja določeno zaporedje števil, vprašajte angele, kaj vam poskušajo povedati, in ugotovili boste, da vam bodo angeli dali dodatne informacije. Pazljivo spremljajte svoje misli in razmišljajte le o tem, kaj želite, ne pa o tem, česar ne želite.

Veliki Pitagora je rekel, da je vse v vesolju matematično natančno in da ima vsaka številka svojo vibracijo in pomen. Postavitev števil v zaporedje ima poseben pomen.

Numerologija je sveta znanost, ki je ohranila svoj pomen od antike do sodobnosti. Številke opozarjajo na pomen tridimenzionalnega gledanja „sporočil“, da nam pokažejo lekcije, priložnosti za rast in smernice, ki jih vsebuje vsaka izkušnja.

Ko prepoznate in razlagate številke okoli sebe, se boste morda počutili bolj povezane z angeli. Ta povezava omogoča angelom, da odprejo vrata neverjetni povezavi, ki prinaša mir, upanje in ljubezen.

Razlaga zaporedja številk je enostaven način za prejemanje sporočil od vaših angelov. Številke so povsod, od digitalnih ur do registrskih tablic. Vsaka številka ima vibracijo, ki je pogosto neposredno povezana z njenim pomenom.

Angeli nam vedno želijo dati navodila in odgovore. Ko nas opozorijo na zaporedja števil, je to pozitiven znak njihove predanosti, ljubezni in moči. Ko opazite zaporedje števil, poslušajte vodstvo svojega angela, ki prihaja skozi vaša čustva, vizije in misli. Bolj ko opazite te znake, pogosteje se bodo pojavili v vašem življenju. Ko boste razumeli pomene "znakov" in sprejeli, da niso zgolj "naključja", ampak pomembni in namenski dogodki in sporočila, boste doživeli tesno in jasno komunikacijo s svojimi angeli. Okoli sebe boste ves čas odkrivali duhovna znamenja in sporočila.

Morda boste opazili tudi zaporedja številk, ki označujejo stvari osebnega pomena, kot so datumi rojstva, obletnice, telefonske številke itd. V teh primerih vam angeli pošiljajo še globlje, ustrezno in osebno sporočilo.

Ponavljanje številskih zaporedij je subtilen in stalen opomnik, da se dogaja nekaj čarobnega ... nekaj božanskega. Ko vidite številčna zaporedja ("angelske številke"), priznajte, da vam angeli govorijo, da ste na svoji pravi poti, in jim povejte "hvala" za komunikacijo z vami.

Angelske številke so sporočila za nas - najbolje, da jih poslušamo. Glavna stvar pri gledanju in priznavanju ponavljajočih se zaporedij številk ali angelskih števil je dejstvo, da jih zavestno vidite. V tem času vaši angeli komunicirajo neposredno z VAMI. Sporočila so za VAS in govorijo o VAS in VAŠEM življenju ... Na VAS je, da si vzamete čas, da greste vase, prisluhnete svoji intuiciji in resničnemu jazu ter ugotovite, kaj vam sporočilo sporoča in kaj pomenijo VAM. Samo ti veš, kaj je v tebi ...

Vaše najvišje vodstvo je edinstveno za vas in v sebi imate vse svoje odgovore.

KAKO BRATI ŠTEVILKE ANGELOV

Uporaba in razumevanje angelske numerologije ali angelskih številk nam pomagata pridobiti jasnost in vodstvo iz angelskega kraljestva. Sporočila in pomeni, prikazani na teh straneh, se lahko uporabljajo le kot vodilo.

Naši duhovni vodniki in angeli varuhi nas vodijo skozi naše misli, čustva, spoznanja in dejanja. Naši skrbniki nam kažejo znake kot sredstvo za subtilno (in včasih ne tako subtilno) pritegnitev naše pozornosti, da nas lahko vodijo.
Eden od načinov, kako naši angeli pritegnejo našo pozornost, je, da nam pokažejo fizične znake, na primer ponavljajoče se številske sekvence, ki se lahko pojavijo na vseh mestih. Številke so v našem vsakdanjem življenju povsod okoli nas, zato jih angelom ni težko urediti na način, na katerega smo pozorni.


Ko prepoznamo in razlagamo ponavljajoče se zaporedje števil okoli sebe, se lahko počutimo bolj povezane s svojimi duhovnimi vodniki in angeli. Ta povezava nam omogoča, da odpremo vrata naše navdihujoče in močne povezave z angelskim kraljestvom, ki prinaša jasnost, upanje, mir in ljubezen.
Razlaga sporočil in pomenov vaših angelskih števil (ali ponavljajočih se zaporedij številk) je učinkovit način ponavljanja sporočil in spoznanj vaših angelov varuhov in duhovnih vodnikov.

Razlaga vaših angelskih števil je zelo osebno početje in za njihovo natančno dešifriranje morate uporabiti lastne intuitivne sposobnosti. Tako kot ima vsaka duša svojo edinstveno vibracijo in energijo, imajo tudi sporočila in pomene vaših ponavljajočih se številk.

Pogosto, ko vidite, da se vam ponavljajo številke vašega rojstnega datuma, je to znak, da se morate osredotočiti in se osredotočiti na uresničevanje svojega resničnega življenjskega namena ... svojega razloga, da ste ... vaše duševno poslanstvo. Videti svoj rojstni dan je opomnik, zakaj ste se rodili in zakaj ste v tem času na zemeljskem letalu.
* Postavitev številk v zaporedje ima svoj pomen in pomen. Kadar so v zaporedju več kot tri števke, je osrednja številka (ali številke) primarni poudarek, saj predstavlja bistvo sporočila in pomena.
* Če je v ponavljajočih se številkah več števk, po pregledu sporočila in pomena osrednjih številk poglejte številčno zaporedje kot celoto.

Vsako posamezno številko si lahko ogledate neodvisno, nato pa števke seštejete, dokler se ne zmanjšajo na enomestno. Na primer: ponavljajoče se številsko zaporedje 376 lahko pogledamo na nekaj različnih načinov. Najprej je treba pogledati in razvozlati številko 7. Nato je treba vsako posamezno številko - 3, 7 in 6 obravnavati posamično. Nato lahko celotno številko 376 seštejemo in zmanjšamo na enomestno številko - 3 + 7 + 6 = 16 (1 + 6 = 7). Zaradi tega je številka 7 najpomembnejše sporočilo in pomen vaših ponavljajočih se zaporedij številk.

Za dešifriranje osebnega sporočila uporabite svojo intuicijo in notranje znanje. Vaša duša bo odmevala z ustreznim sporočilom.

Trik je v tem, da ko vidite številke (ne glede na to, katere so), z vami neposredno komunicirate. Ni pomembno, da sporočila ne razumete v človeškem smislu, ker vaša podzavest za vas sliši, razume in ve vse. Tudi ko berete sporočila na tem mestu, vaši vodniki in angeli komunicirajo z vami na drugi ravni, zato se opustite potrebo po razumevanju na človeški, zavestni ravni. Samo zaupanje.

Glavna stvar pri gledanju in priznavanju ponavljajočih se zaporedij številk ali angelskih števil je dejstvo, da jih zavestno vidite. V tem času vaši angeli komunicirajo neposredno z VAMI. Sporočila so za VAS in govorijo o VAS in VAŠEM življenju ... Na VAS je, da si vzamete čas, da greste vase, prisluhnete svoji intuiciji in resničnemu jazu ter ugotovite, kaj vam sporočilo sporoča in kaj pomenijo VAM. Samo ti veš, kaj je v tebi ...

Vaše najvišje vodstvo je edinstveno za vas in v sebi imate vse svoje odgovore.

VIBRACIJE ŠTEVIL 0 do 10

NULA 0
0 je alfa (začetek) in omega (najvišja), saj ni začetka in konca; vse je neskončno. Starodavni so razglasili, da je "božja sila" krog, katerega središče je povsod in njegovega obsega ni nikjer. Ničla je simbol 'niča' in označuje svobodo pred omejitvami v tem materialnem svetu. Nič je število "božje" sile in univerzalnih energij ter krepi, povečuje in povečuje vibracije števil, s katerimi se pojavlja. Številka nič zajema lastnosti vseh drugih števil in približa eno "božjo silo" ali "vir".

Številka nič odmeva z vibracijami in energijami večnosti, neskončnosti, enosti, celovitosti, stalnimi cikli in tokom ter začetno točko. Številka 0 pomeni potencial in/ali izbiro, in ko se ta številka predstavi in ​​ponovi, je to sporočilo o razvoju duhovnih vidikov, saj se šteje, da nič predstavlja začetek duhovnega potovanja in poudarja negotovosti, ki jih lahko prinesejo. Predlaga, da poslušate svojo intuicijo in višji jaz, saj boste tam našli vse svoje odgovore.


ENO 1
Številka 1 odmeva z vibracijami in lastnostmi novih začetkov, ustvarjanja, neodvisnosti, edinstvenosti, motivacije, stremljenja naprej in napredka, ambicioznosti in moči volje, pozitivnosti in pozitivnosti, energije pionirstva, surove energije, sile, aktivnosti, samovodstva in asertivnost, pobuda, nagon in intuicija, moške lastnosti, organizacija, dosežki in uspehi, moč in samozavest, vztrajnost, moč in avtoriteta, ljubezen, navdih, dosežki, slava, sreča, slava, izpolnjenost in vsevednost ter ustvarjanje lastnega realnosti.

Negativno se številka 1 nanaša na enosmernost, nestrpnost, domišljavost, ozkoglednost, pomanjkanje čustev in šibkost, odvisnost, pasivnost, agresivnost, aroganco in prevlado.


DVA 2
Številka 2 odmeva z vibracijami služenja in dolžnosti, ravnovesja in harmonije, prilagodljivosti, diplomacije, šarma, sodelovanja, obzirnosti, prijaznosti, dovzetnosti in ljubezni, razumevanja, osebne volje, mirotvorca, nežnosti in prijaznosti, umetnosti, pronicljivosti, ambicioznosti , občutljivost, umirjenost, pravičnost in pravičnost, nesebičnost, družabnost in podpora, pozornost do detajlov, odločnost, uravnoteženost, intuicija, previdnost, prilagodljivost, milost, predanost, posredovanje, partnerstva in odnosi, spodbuda, sreča in glasbeni ritem, vera in zaupanje in služiti in živeti svoj božanski življenjski namen in poslanstvo duše.

Negativno številka 2 odmeva z brezbrižnostjo, nezmožnostjo prevzemanja odgovornosti, strahom, pesimizmom, odvisnostjo, neodločnostjo, oklevanjem, pomanjkanjem ravnovesja, nestabilnostjo in neodločnostjo, neobčutljivostjo, neprilagodljivostjo, stagnacijo, pomanjkanjem obzirnosti, čustvenimi in neljubečimi, argumentiranimi in nesoglasnimi , strahovi, kot so strah pred nenačrtovanimi spremembami, napakami, osamljenostjo in strah pred neznanim.


TRI 3
Številka 3 odmeva z energijo optimizma in veselja, navdiha in ustvarjalnosti, govora in komunikacije, dobrega okusa, domišljije in inteligence, družabnosti in družbe, prijaznosti, prijaznosti in sočutja, umetnosti, humorja, energije, rasti, širitve in načel povečevanja , spontanost, široko misleče razmišljanje, spodbuda, pomoč, nadarjenost in spretnosti, kultura, duhovitost, ljubezen do zabave in užitka, iskanje svobode, pustolovščina, razkošje, briljantnost, svobodna oblika, pogum, brez konflikta, svoboden oblika, ritem, strast, presenečenje, občutljivost, samoizražanje, prijaznost, navdušenje, mladost, oživitev, psihične sposobnosti, manifestacija in manifestacija.

Številka 3 odmeva z energijami Vnebovzetih Mojstrov in označuje, da so Vnebovzeti Mojstri okoli vas in vam na pomoč pomagajo. Vnebovzeti mojstri vam pomagajo, da se osredotočite na božansko iskro v sebi in drugih ter vam pomagajo pri izražanju vaših želja. Pomagajo vam najti mir, jasnost in ljubezen v sebi.

Negativno se številka 3 nanaša na brezbrižnost, pomanjkanje vzdržljivosti in koncentracije, spektakularen vzpon in padec, nihanje razpoloženja in manijo.

ŠTIRI 4
Številka 4 odmeva z vibracijami in energijo praktičnosti, organizacije in natančnosti, službe, potrpežljivosti, predanosti, uporabe, pragmatizma, domoljublja, dostojanstva, zaupanja in zaupanja, vzdržljivosti, zvestobe, mojstrstva, gradnje trdnih temeljev, konservativnosti, odločnosti, produkcije in trdo delo, visoka morala, tradicionalne vrednote, poštenost in integriteta, notranja modrost, varnost, samokontrola, zvestoba, vest, resničnost in realne vrednote, stabilnost in sposobnosti, napredek, upravljanje, pravičnost, resnost, disciplina, sistem in red , vzdrževanje, konstruktivnost, zanesljivost, prepričanje, strast in zagon.
Številka 4 odmeva tudi z energijami nadangelov.

Negativnost številka 4 se nanaša na pomanjkanje konvencionalnosti in prepričanja, nezmožnost prilagajanja, nerodnost, lenobo in dolgočasnost.

PET 5
Številka 5 odmeva z vplivi in ​​lastnostmi osebne svobode, nekonvencionalnim, individualizmom, nenavezanostjo, spremembami, življenjskimi izkušnjami, pridobljenimi skozi izkušnje, raznolikostjo, prilagodljivostjo in vsestranskostjo, iznajdljivostjo, motivacijo, napredkom, aktivnostjo, izkušnjami, potovanji in pustolovščinami, simpatijo in razumevanje, družabnost in tovarištvo, sprostitev in predaja, vpliv, čutnost, promocija, naravni pridih, živahnost, pogum in pogum, zdravje in zdravljenje, idealizem, telepatija, iskanje užitka in ljubezen do užitka, vitalnost, vizija in vizionarstvo, širitev , priložnost, pripovedovanje zgodb, usmiljenje, prijaznost, iznajdljivost, magnetizem, konkurenčnost, domišljija, radovednost, spretnost in inteligenca ter odločanje o življenju in odločitve.

Negativno se številka 5 nanaša na prenagljenost in neodgovornost, nedoslednost, nezanesljivost, nepremišljenost, nezavezanost, strah pred spremembami, togost v mislih in dejanjih, pomanjkanje vitalnosti, nenaklonjenost zaprtosti in rutini, nemirnost, neaktivnost in stagnacijo, pretrese in neskladje.


ŠEST 6
Številka 6 je povezana z vibracijami in energijo brezpogojne ljubezni, ravnovesja in harmonije, doma in družine, domačnosti, starševstva, skrbništva, služenja drugim, nesebičnosti, odgovornosti, negovanja, skrbi, empatije in sočutja, samopožrtvovanja, humanitarnosti, sposobnost kompromisa, čustvena globina, poštenost in integriteta, prilagajanje, stabilnost, uravnoteženost, zaščita, trdnost, zdravljenje, idealizem, pravičnost in pravičnost, vest, strah pred bremenom, iskanje rešitev, reševanje problemov, jasno videnje, poučevanje, konvencija, radovednost, mir in mir, kroženje, milost in dostojanstvo, preprostost, zanesljivost, materialne potrebe in gospodarstvo, zagotavljanje in oskrba, kmetijstvo in rast, glasbeni talent.

Negativni vidiki številke 6 so šibkost in slaba volja, kompleks superiornosti, nepraktičnost, plitkost, podrejenost, nemir, nepodpornost, sebičnost in lahek stres.


SEDEM 7
Številka 7 odmeva z vibracijami in energijo "kolektivne zavesti", vere in duhovnosti, duhovnega prebujenja in zavedanja, duhovnega razsvetljenja, duhovnega sprejemanja in razvoja, mistike, intuicije in notranjega spoznanja, notranje modrosti, psihičnih sposobnosti, ezoterike, notranji jaz, globoko razmišljanje, introspekcija, ekscentričnost, vera, premišljenost, razumevanje drugih, naravni zdravilec in zdravljenje, skrivnosti, mit, ritual, mir, ravnotežje, čustva in občutki, notranja moč, vzdržljivost in vztrajnost, vztrajnost namena, sposobnost prenašanja stisk, hitronamernost, osamljenost, osamljenost, osamljenost, daljnovidnost, nekonformističnost, neodvisnost in individualizem, namere, manifestacije in manifestacije v času in prostoru, sreča, miselna analiza, filozofija in filozofija , tehničnost, znanstvene raziskave, znanost, alkimija, genij, oster um, specializiran in specialist, izumitelj, odločnost, pisana beseda, logika, razumevanje ding, razsodnost in razsodnost, iskanje znanja, študij, izobraževanje in učenje, pisanje in pisatelj, evolucija, stabilnost, sposobnost postavljanja omejitev, dokončanje, izpopolnjevanje, stoicizem, tišina, popolnost, čednost, dostojanstvo, asketski, strogost, naprej časov.

Negativno so vibracije številke 7 obolevnost in depresija, neaktivnost, hiperkritičnost, antisocialnost, pesimističnost, odvisnost in soodvisnost, stagnacija, pomanjkanje vztrajnosti, ponos, ozkoglednost, distanca, argumenti in argumentacija, mizantrop, zamere in zamere, samopravičnost, nepripravljenost in/ali nezmožnost delitve idej in kompromisov, omejitev in tišine.


OSAM 8
Številka 8 odmeva z vplivi in ​​vibracijami avtoritete in osebne moči, samozavesti, izvršilne sposobnosti, zaupanja, notranje moči, profesionalnosti in strokovnosti, upravljanja, materialne svobode, uspeha, dobre presoje, denarja, financ, bogastva, izražanja bogastva , obilje in blaginja, oskrba, naložbe, diskriminacija in razločevanje, dajanje in prejemanje, temeljitost, zanesljivost, samozavest, počitek, praktičnost, upoštevanje, notranja modrost, samozadostnost, družbeni status, pragmatizem, ego, združevanje, sočutje , diktatura, izvršna oblast, delegacija, resničnost, resnica in integriteta, sočutje, diktatura, večkratniki, zaposlovanje, stabilnost, videz, običaji, veščine in talenti, izmenjave, resnica, dobra presoja in reševanje problemov, organizacija in organiziranje, dosežki in dosežki, odločnost, nadzor, stalnost, ambicioznost, avtoritarnost, izziv, učinkovitost, zaupanje, vpogled, načrtovanje in načrtovalec, družabnost, delo s samostojno, učenje skozi izkušnje, resnično pravičnost, umik, potrpežljivost, previdnost, samodisciplino, svobodno voljo, vpogled, duhovno zavest, željo po miru in ljubezen do človeštva in preobrazbe sveta.  Številka 8 je število Karme - univerzalnega duhovnega zakona vzroka in posledice.

Negativni vidiki številke 8 so kompleks superiornosti, pohlep, netaktičnost in oblast.


DEVET 9
Številka 9 je število univerzalne ljubezni, večnosti, vere, univerzalnih duhovnih zakonov, karme, duhovnega razsvetljenstva, duhovnega prebujenja, služenja človeštvu, humanitarnosti in humanitarnim delavcem, delavcem svetlobe in delavcem svetlobe, ki vodijo s pozitivnim zgledom, človekoljubjem in človekoljubjem, dobrodelnostjo, požrtvovalnost, nesebičnost, usoda, namen in poslanstvo duše, velikodušnost, višja perspektiva, romantika, notranja moč, odnosi z javnostmi, odgovornost, intuicija, moč značaja, učenje reči "ne", ustvarjalne sposobnosti, občutljivost, zvestoba, splošnost, diskretnost, briljantnost, reševanje problemov, notranja modrost, ljubezen do sebe, svoboda, priljubljenost, visoki ideali, strpnost, ponižnost, altruizem in dobronamernost, empatija, sočutje, neskladnost, umetniški genij, ekspanzivno stališče, ekscentričnost, komunikacija, vpliv, popolnost, magnetizem, razumevanje, odpuščanje, sočutje in sočutje, vizionar, dolžnost in klic, obveznost, mistika, optimizem in božanska modrost.

Negativno se številka 9 nanaša na odklop, letargijo in nezmožnost koncentracije in osredotočenosti.

DESET 10
Številka 10 odmeva z vibracijami in energijo vodenja, optimizma, zaupanja, neodvisnosti, ustvarjalnih moči, uspeha, energije, izvirnosti, prilagodljivosti, odločnosti in individualnosti.

Številka 10 se zmanjša na enomestno številko 1 (1+0 = 1).